Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
temonfc Ansop
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Hariyadi met een snelle inworp. Harahap bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani begaat een overtreding. Harahap raakt geblesseerd tijdens het duel. Hariyadi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Daar is Hamdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucipto rent richting de bal. Sucipto geeft een hoge lob. Solichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Solichin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Abu verovert de bal door een tackle van achteren. Abu geeft een lange en hoge pass. Hardiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Solichin rent richting de bal. Solichin draait met de bal, schiet en ... Muladi bokst de bal weg. Solichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Solichin schiet op doel. Muladi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pekey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cahyadi komt het veld opgelopen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cahyadi met de inworp. Ansori speelt de bal door. Solichin is nu in balbezit. Solichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
temonfc - Ansop 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temonfc 51%, Ansop 49%.
temonfc - Ansop 0:1

49e minuut.
Makatindu geeft de bal voor. Inworp. Utina met de inworp. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Makatindu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sucipto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abu is nu in balbezit. Abu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
temonfc - Ansop 0:2

76e minuut.
Zamrani verovert de bal door een tackle van achteren. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani begaat een overtreding. Zamrani krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi speelt de bal door. Hardiyanto rent richting de bal. Solichin verovert de bal door een tackle van achteren. Solichin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temonfc 56%, Ansop 44%.
temonfc - Ansop 0:2