Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laskar Merah Putih F.C. Banser
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Sirajuddin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pohan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutadi geeft de bal voor. Rosalim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ambara rent richting de bal. Ambara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskar Merah Putih - F.C. Banser 0:1

9e minuut.
Fais speelt de bal door. Sutadi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Firasat. Sutadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fais met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wanggai heeft problemen om de bal te vangen. Ambara rent richting de bal. Ambara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Sirajuddin met een sublieme pass. Rifai geeft de bal voor. Pohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohan geeft een lange en hoge pass. Ambara krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nawawi kopt de bal weg. Firasat heeft problemen om de bal te vangen. Sutadi rent richting de bal. Sutadi schiet op doel. Rosalim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskar Merah Putih - F.C. Banser 0:2

23e minuut.
Supardi rent richting de bal. Met opzet legt Supriono zijn tegenspeler op de grond. Supardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Supardi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ambara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskar Merah Putih 61%, F.C. Banser 39%.
Laskar Merah Putih - F.C. Banser 0:2

59e minuut.
Napitupulu is nu in balbezit. Napitupulu geeft een lange en hoge pass. Fatari met een sublieme pass. Hendra is nu in balbezit. Hendra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Supardi speelt de bal door. Hendra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erianto. Hendra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Supriono wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rifai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Supardi is nu in balbezit. Supardi passt de bal met de wreef. Ambara is nu in balbezit. Ambara schiet op doel. Rosalim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pohan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fais rent richting de bal. Fais geeft een hoge lob. Ambara rent richting de bal. Ambara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskar Merah Putih 44%, F.C. Banser 56%.
Laskar Merah Putih - F.C. Banser 0:2