Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lovengau Putra temonfc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harahap met een snelle inworp. Klungelig pakt Sudradjat de bal. Sudradjat haalt uit met een fantastische trap. Sumanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lovengau Putra - temonfc 0:1

18e minuut.
Pasaribu passt de bal in één keer door. Danurwindo is nu in balbezit. Danurwindo schiet op doel. Karya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lovengau Putra - temonfc 0:2

24e minuut.
Gautama is nu in balbezit. Danurwindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautama bereikt de bal nog maar net als eerste. Danurwindo verovert de bal door een tackle van achteren. Danurwindo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Abdillah speelt de bal door. Hamdani is nu in balbezit. Met opzet legt Gautama zijn tegenspeler op de grond. Gautama krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sudradjat passt de bal met de wreef. Ambarawa is nu in balbezit. Ambarawa probeert naar een medespeler te passen. Satya rent richting de bal. Satya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Makatindu trapt de bal weg van het doel. Wanggai is nu in balbezit. Wanggai passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gautama neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lovengau Putra - temonfc 1:2

39e minuut.
Ambarawa met een sublieme pass. Gautama is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wanggai. Wanggai krijgt een gele kaart. Gautama raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lovengau Putra 59%, temonfc 41%.
Lovengau Putra - temonfc 1:2

48e minuut.
Sudradjat onderschept slim de pass. Sudradjat geeft een lange en hoge pass. Siagian probeert de bal aan de voet te houden. Danurwindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Danurwindo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Gumelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumelar passt de bal met de wreef. Satya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambarawa rent richting de bal. Ambarawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sumanto niet meer kan verder spelen. Subagio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lovengau Putra 44%, temonfc 56%.
Lovengau Putra - temonfc 1:2