Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
temonfc Laskar Merah Putih
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Gumelar met een sublieme pass. Harahap is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Firasat. Harahap moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Harahap kan niet meer verder spelen. Nurcahyo komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Supriono geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasaribu met de inworp. Sudradjat is nu in balbezit. Sudradjat draait met de bal, schiet en ... Paal! Danurwindo is nu in balbezit. Danurwindo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fatari met de inworp. Oetama is nu in balbezit. Oetama speelt de bal door. Hendra rent richting de bal. Hendra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
temonfc - Laskar Merah Putih 0:1

33e minuut.
Nawawi is nu in balbezit. Nawawi geeft een lange en hoge pass. Hamdani rent richting de bal. Fanani verovert de bal door een tackle van achteren. Fanani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temonfc 36%, Laskar Merah Putih 64%.
temonfc - Laskar Merah Putih 0:1

46e minuut.
Supriono geeft een hoge lob. Oetama met een sublieme pass. Hamdani heeft problemen om de bal te vangen. Fanani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanani geeft de bal voor. Muladi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Danurwindo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oetama is nu in balbezit. Oetama speelt de bal door. Marsis rent richting de bal. Marsis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
temonfc - Laskar Merah Putih 0:2

56e minuut.
Hendra speelt de bal door. Oetama bereikt de bal nog maar net als eerste. Danurwindo verovert de bal door een tackle van achteren. Sudradjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudradjat draait met de bal, schiet en ... Rosalim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Nawawi passt de bal zonder na te denken. Supriono rent richting de bal. Supriono geeft een hoge lob. Marsis is nu in balbezit. Marsis haalt uit met een fantastische trap. Muladi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Supriono bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumelar rent richting de bal. Marsis onderschept slim de pass. Hendra rent richting de bal. Hendra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Firasat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Supriono heeft problemen om de bal te vangen. Supriono geeft een lange en hoge pass. Hendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temonfc 54%, Laskar Merah Putih 46%.
temonfc - Laskar Merah Putih 0:2