Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarep8712345 SQUAD
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Ivak Dalam is nu in balbezit. Sandang is nu in balbezit. Sandang geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuncahyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncahyo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ivak Dalam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivak Dalam passt de bal zonder na te denken. Hendra rent richting de bal. Yuli verovert de bal door een tackle van achteren. Yuli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Widianto speelt de bal door. Malibela rent richting de bal. Malibela met een sublieme pass. Daar is Kuncahyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncahyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarep8712345 - SQUAD 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Ivak Dalam de bal. Sandang rent richting de bal. Ivak Dalam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sandang kan niet meer verder spelen. Rosada komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarep8712345 65%, SQUAD 35%.
sarep8712345 - SQUAD 0:1

63e minuut.
Prabowo verovert de bal door een tackle van achteren. Prabowo probeert naar een medespeler te passen. Rumaikeni met een sublieme pass. Yuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuli draait met de bal, schiet en ... Irwansyah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ivak Dalam speelt de bal door. Daar is Rosada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widianto probeert naar een medespeler te passen. Yuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarep8712345 52%, SQUAD 48%.
sarep8712345 - SQUAD 0:1