Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 13:25
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.12 [del]
  • Stadion: Ansop Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3098
Ansop Laskar Merah Putih
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Fatari geeft een hoge lob. Gunadi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hendra de bal onder controle te krijgen. Marsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsis draait met de bal, schiet en ... Widianto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Supriono bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriono passt de bal zonder na te denken. Mar zuki is nu in balbezit. Hendra onderschept slim de pass. Hendra schiet op doel. Widianto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Marsis rent richting de bal. Marsis geeft een lange en hoge pass. Setia is nu in balbezit. Hendra is nu in balbezit. Hendra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Marsis rent richting de bal. Mar zuki onderschept slim de pass. Mar zuki met een sublieme pass. Solichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Solichin schiet op doel. Rosalim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sirajuddin geeft een hoge lob. Inworp. Sucipto met de inworp. Abu is nu in balbezit. Abu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Setia is nu in balbezit. Fanani onderschept slim de pass. Fanani geeft een hoge lob. Nawawi rent richting de bal. Nawawi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ansop 60%, Laskar Merah Putih 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ansop - Laskar Merah Putih 0:0

54e minuut.
Firasat geeft een lange en hoge pass. Daar is Sucipto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucipto passt de bal met de wreef. Solichin is nu in balbezit. Solichin schiet op doel. Rosalim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Supriono rent richting de bal. Suabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suabey raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Suabey kan niet meer verder spelen. Ansori komt het veld opgelopen. Ansori zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solichin is nu in balbezit. Solichin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Pekey rent richting de bal. Supriono verovert de bal door een tackle van achteren. Ansori probeert naar een medespeler te passen. Hendra heeft problemen om de bal te vangen. Hendra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Oetama kopt de bal weg. Setia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsis verovert de bal door een tackle van achteren. Hendra rent richting de bal. Hendra haalt uit met een fantastische trap. Widianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Supriono rent richting de bal. Ansori is nu in balbezit. Supriono maakt een afschuwelijke overtreding. Supriono krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Setia met een sublieme pass. Abu is nu in balbezit. Abu passt de bal met de wreef. Solichin rent richting de bal. Solichin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ansop 44%, Laskar Merah Putih 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ansop - Laskar Merah Putih 0:0