Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 13:25
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.12 [del]
  • Stadion: SQUAD Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2951
SQUAD Lovengau Putra
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ivak Dalam speelt de bal door. Kuncahyo rent richting de bal. Kuncahyo passt de bal in één keer door. Yuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sandang kopt de bal weg. Yuli kan de bal niet met de borst controleren. Yuli passt de bal in één keer door. Kuncahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncahyo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Arif bereikt de bal nog maar net als eerste. Arif geeft een hoge lob. Daar is Haay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satya onderschept slim de pass. Satya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Suryono geeft een hoge lob. Sasongko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haay. Haay krijgt een gele kaart. Sasongko raakt geblesseerd tijdens het duel. Arif zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wawengkang heeft problemen om de bal te vangen. Satya is nu in balbezit. Satya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gautama rent richting de bal. Widianto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambarawa. Ambarawa krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Yuli passt de bal zonder na te denken. Sumanto probeert naar een medespeler te passen. Muazis kopt de bal weg. Siagian kan de bal niet met de borst controleren. Lesmana geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ivak Dalam met een snelle inworp. Widianto is nu in balbezit. Widianto met een sublieme pass. Yuli is nu in balbezit. Yuli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Gautama is nu in balbezit. Gautama geeft de bal voor. Daar is Wawengkang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambarawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambarawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kuncahyo is nu in balbezit. Rontini verovert de bal door een tackle van achteren. Rontini geeft een lange en hoge pass. Gautama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautama haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUAD 55%, Lovengau Putra 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SQUAD - Lovengau Putra 0:0

46e minuut.
Gautama met een snelle inworp. Gautama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautama speelt de bal door. Satya bereikt de bal nog maar net als eerste. Satya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUAD - Lovengau Putra 0:1

71e minuut.
Gautama rent richting de bal. Prabowo is nu in balbezit. Prabowo geeft de bal voor. Kuncahyo rent richting de bal. Kuncahyo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Siagian verovert de bal door een tackle van achteren. Siagian geeft een lange en hoge pass. Wawengkang is nu in balbezit. Satya onderschept slim de pass. Satya schiet op doel. Rahawarin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Satya rent richting de bal. Satya haalt uit met een fantastische trap. Rahawarin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUAD - Lovengau Putra 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUAD 49%, Lovengau Putra 51%.
SQUAD - Lovengau Putra 0:2