Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal FC sarep8712345
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Doeltrap. Laksono met een harde bal richting middenveld. Baldo Bento kopt de bal weg. Panigoro rent richting de bal. Panigoro schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Prihantono geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krisdjianto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendra geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal FC - sarep8712345 0:1

37e minuut.
Laksana probeert naar een medespeler te passen. Hendra rent richting de bal. Hendra passt de bal in één keer door. Sudarta is nu in balbezit. Sudarta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Laksana is nu in balbezit. Laksana geeft een lange en hoge pass. Panggabean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sudarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal FC 59%, sarep8712345 41%.
Eternal FC - sarep8712345 0:1

48e minuut.
Rumaikeni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syahrizal met de inworp. Panigoro rent richting de bal. Panigoro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ivak Dalam rent richting de bal. Habibi is nu in balbezit. Habibi passt de bal zonder na te denken. Mauro is nu in balbezit. Mauro schiet op doel. Irwansyah bokst de bal weg.

74e minuut.
Mauro is nu in balbezit. Baldo Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldo Bento passt de bal in één keer door. Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Habibi passt de bal in één keer door. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wijanarko zijn tegenspeler op de grond. Wijanarko krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Krisdjianto geeft de bal voor. Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal passt de bal met de wreef. Panigoro rent richting de bal. Panigoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ivak Dalam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivak Dalam met een sublieme pass. Musriza is nu in balbezit. Sudarta verovert de bal door een tackle van achteren. Sudarta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal FC - sarep8712345 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal FC 55%, sarep8712345 45%.
Eternal FC - sarep8712345 0:2