Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Persija Perska Depok
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Sutamto rent richting de bal. Abu verovert de bal door een tackle van achteren. Abu passt de bal met de wreef. Sunarto is nu in balbezit. Sunarto draait met de bal, schiet en ... Rifai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Persija - Perska Depok 0:1

19e minuut.
Hontong geeft een hoge lob. Inworp. Triharjanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abu is nu in balbezit. Abu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Sihombing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustomi met een sublieme pass. Sunarto is nu in balbezit. Sunarto haalt uit met een fantastische trap. Rifai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Sudaryono de bal onder controle te krijgen. Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Faisal met een sublieme pass. Sunarto rent richting de bal. Sunarto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kurnia rent richting de bal. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono passt de bal zonder na te denken. Sunarto rent richting de bal. Sunarto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Persija - Perska Depok 0:2

40e minuut.
Hontong rent richting de bal. Hontong geeft een hoge lob. Abu speelt de bal door. Sunarto is nu in balbezit. Sunarto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Julianto passt de bal zonder na te denken. Kurnia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sudaryono. Sudaryono krijgt een gele kaart. Kurnia raakt geblesseerd tijdens het duel. Sutamto komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Persija - Perska Depok 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persija 58%, Perska Depok 42%.
Persija - Perska Depok 1:2

58e minuut.
Rayar met een sublieme pass. Julianto is nu in balbezit. Sriwahono schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sriwahono krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Yazir probeert de bal met de borst te controleren. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazir begaat een overtreding. Yazir krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Bustomi speelt de bal door. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas geeft een hoge lob. Kurnia rent richting de bal. Kurnia haalt uit met een fantastische trap. Sudjatmoko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Sihombing raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pendekar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persija 60%, Perska Depok 40%.
Persija - Perska Depok 1:2