Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAPAKMU FC Persija
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 19.5
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Soboń passt de bal in één keer door. Muatazz is nu in balbezit. Muatazz passt de bal met de wreef. West is nu in balbezit. West haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Persija 1:0

7e minuut.
Rayar met de inworp. Faisal rent richting de bal. Radłowski is nu in balbezit. Manfugaz is nu in balbezit. Manfugaz geeft een hoge lob. Rifai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. West is nu in balbezit. West draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Persija 2:0

9e minuut.
Faisal is nu in balbezit. Radłowski onderschept slim de pass. Pambudhi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radłowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soboń komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Panggabean geeft een hoge lob. Kurnia is nu in balbezit. Julianto is nu in balbezit. Julianto haalt uit met een fantastische trap. Demiray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Persija 2:1

20e minuut.
Muatazz speelt de bal door. West is nu in balbezit. Metánovský probeert naar een medespeler te passen. Radłowski heeft problemen om de bal te vangen. Radłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sugiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Metánovský rent richting de bal. Metánovský passt de bal zonder na te denken. Radłowski is nu in balbezit. Radłowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hontong met een snelle inworp. Daar is Faisal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metánovský speelt de bal door. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 32%, Persija 68%.
BAPAKMU FC - Persija 2:1

47e minuut.
Muatazz is nu in balbezit. Muatazz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pambudhi de bal. Radłowski is nu in balbezit. Radłowski haalt uit met een fantastische trap. Rifai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Persija 3:1

54e minuut.
Metánovský met een sublieme pass. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski passt de bal in één keer door. West is nu in balbezit. West draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. West rent richting de bal. West schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Soboń kopt de bal weg. Metánovský speelt de bal door. Klungelig pakt Sugiyanto de bal. West rent richting de bal. West schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pambudhi trapt de bal weg. Umarella kopt de bal weg. Daar is Yazir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muatazz is nu in balbezit. Muatazz geeft een lange en hoge pass. Paal! Rifai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. West heeft problemen om de bal te vangen. Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski onderschept slim de pass. Radłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Persija 4:1

64e minuut.
Faisal rent richting de bal. Metánovský rent richting de bal. Metánovský passt de bal zonder na te denken. Radłowski is nu in balbezit. Radłowski haalt uit met een fantastische trap. Rifai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Persija 5:1

67e minuut.
Daar is Sorongan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorongan geeft een hoge lob. Radłowski rent richting de bal. Radłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Persija 6:1

70e minuut.
Radłowski is nu in balbezit. Radłowski geeft een hoge lob. Muatazz is nu in balbezit. West rent richting de bal. West haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pambudhi heeft problemen om de bal te vangen. Radłowski is nu in balbezit. Radłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Muatazz is nu in balbezit. Muatazz geeft een hoge lob. Radłowski geeft de bal voor. West rent richting de bal. West haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Persija 7:1

77e minuut.
Panggabean geeft een lange en hoge pass. Umarella is nu in balbezit. Umarella geeft een hoge lob. Radłowski is nu in balbezit. Radłowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Manfugaz de bal. Sorongan rent richting de bal. Sorongan speelt de bal door. Klungelig pakt West de bal. West schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Persija 8:1

83e minuut.
Pambudhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pambudhi geeft een hoge lob. Balul kopt de bal weg. Kurnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnia haalt uit met een fantastische trap. Demiray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Persija 8:2

90e minuut.
Metánovský speelt de bal door. Radłowski is nu in balbezit. Radłowski passt de bal met de wreef. Daar is West, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. West draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 18%, Persija 82%.
BAPAKMU FC - Persija 8:2