Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RVN_Angel_FC Unknown FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ruhiyat is nu in balbezit. Fanani is nu in balbezit. Ruhiyat maakt een afschuwelijke overtreding. Ruhiyat krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Sianturi passt de bal in één keer door. Hidayat rent richting de bal. Hidayat geeft een lange en hoge pass. Ruhiyat rent richting de bal. Ruhiyat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wiraguna is nu in balbezit. Ruhiyat verovert de bal door een tackle van achteren. Darmawanto rent richting de bal. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhiyat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ohorella rent richting de bal. Ohorella geeft de bal voor. Daar is Nurdiansyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudjito is nu in balbezit. Rudjito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RVN_Angel_FC - Unknown FC 1:0

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sampetiku met een harde bal richting middenveld. Pardede kopt de bal weg. Daar is Rudjito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudjito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Hidayat de bal. Hidayat speelt de bal door. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhiyat haalt uit met een fantastische trap. Sampetiku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RVN_Angel_FC - Unknown FC 1:1

23e minuut.
Astaman kopt de bal weg. Diharja probeert de bal met de borst te controleren. Rudjito verovert de bal door een tackle van achteren. Rudjito draait met de bal, schiet en ... Nurdiyanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RVN_Angel_FC - Unknown FC 2:1

34e minuut.
Roekita met een sublieme pass. Pardede rent richting de bal. Pardede passt de bal zonder na te denken. Rudjito is nu in balbezit. Rudjito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Malakiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakiano geeft een hoge lob. Roekita probeert de bal aan de voet te houden. Rudjito rent richting de bal. Rudjito schiet op doel. Nurdiyanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RVN_Angel_FC 42%, Unknown FC 58%.
RVN_Angel_FC - Unknown FC 2:1

54e minuut.
Nurcahyo probeert naar een medespeler te passen. Astaman rent richting de bal. Hidayat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hidayat krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Malakiano kopt de bal weg. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurcahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhiyat onderschept slim de pass. Ruhiyat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Roekita is nu in balbezit. Ohorella rent richting de bal. Rudjito rent richting de bal. Pardede rent richting de bal. Pardede haalt uit met een fantastische trap. Nurdiyanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Diharja passt de bal zonder na te denken. Yunus rent richting de bal. Ruhiyat verovert de bal door een tackle van achteren. Ruhiyat schiet op doel. Sampetiku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RVN_Angel_FC - Unknown FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RVN_Angel_FC 40%, Unknown FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RVN_Angel_FC - Unknown FC 2:2