Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unknown FC RVN_Angel_FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Wiraguna rent richting de bal. Ogoai verovert de bal door een tackle van achteren. Ogoai met een sublieme pass. Siahaan is nu in balbezit. Siahaan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bachir geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohorella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pardede is nu in balbezit. Pardede geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rudjito springt en kopt de bal. Bachir kopt de bal weg. Klungelig pakt Rudjito de bal. Rudjito haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nurdiyanto bokst de bal weg.

34e minuut.
Hassanudin probeert naar een medespeler te passen. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Siahaan bereikt de bal nog maar net als eerste. Siahaan schiet op doel. Sampetiku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unknown FC - RVN_Angel_FC 1:0

35e minuut.
Nurcahyo rent richting de bal. Hidayat rent richting de bal. Muhaimin begaat een overtreding. Muhaimin krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pardede probeert naar een medespeler te passen. Nurdiansyah rent richting de bal. Rudjito verovert de bal door een tackle van achteren. Rudjito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unknown FC - RVN_Angel_FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unknown FC 59%, RVN_Angel_FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unknown FC - RVN_Angel_FC 1:1

71e minuut.
Hassanudin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siahaan is nu in balbezit. Siahaan probeert naar een medespeler te passen. Ruhiyat rent richting de bal. Ruhiyat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unknown FC - RVN_Angel_FC 2:1

77e minuut.
Ogoai geeft een lange en hoge pass. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yunus krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Panjaitan is nu in balbezit. Sianturi onderschept slim de pass. Sianturi met een sublieme pass. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhiyat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wiraguna speelt de bal door. Rudjito rent richting de bal. Rudjito passt de bal met de wreef. Panjaitan is nu in balbezit. Panjaitan geeft de bal voor. Nurdiyanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rudjito rent richting de bal. Rudjito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unknown FC - RVN_Angel_FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unknown FC 45%, RVN_Angel_FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unknown FC - RVN_Angel_FC 2:2