Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perska Depok Shiro city
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Patha kopt de bal weg. Sriwahono is nu in balbezit. Sanubari onderschept slim de pass. Suhanta rent richting de bal. Suhanta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Abu is nu in balbezit. Jatmiko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sriwahono zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sunarto rent richting de bal. Sunarto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kabagaimu speelt de bal door. Iswandi met een sublieme pass. Sunarto kan de bal niet met de borst controleren. Sunarto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perska Depok - Shiro city 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perska Depok 59%, Shiro city 41%.
Perska Depok - Shiro city 1:0

46e minuut.
Sanubari is nu in balbezit. Abu verovert de bal door een tackle van achteren. Abu speelt de bal door. Sunarto rent richting de bal. Sunarto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mukhlis met een snelle inworp. Abu rent richting de bal. Abu geeft een hoge lob. Daar is Sunarto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu speelt de bal door. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhanta rent richting de bal. Suhanta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bakti is nu in balbezit. Sihombing maakt een afschuwelijke overtreding. Bakti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jatmiko met een snel genomen vrije trap. Sanubari heeft problemen om de bal te vangen. Kabagaimu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jatmiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu verovert de bal door een tackle van achteren. Abu speelt de bal door. Sunarto is nu in balbezit. Sunarto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perska Depok 44%, Shiro city 56%.
Perska Depok - Shiro city 1:0