Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rey x team Persija
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Awaludin rent richting de bal. Awaludin passt de bal met de wreef. Bunyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah rent richting de bal. Mardiansyah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Daar is Sutamto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunyamin passt de bal zonder na te denken. Mardiansyah is nu in balbezit. Mardiansyah haalt uit met een fantastische trap. Rifai bokst de bal weg. Yazir kan de bal niet met de borst controleren. Nurdiyantoro rent richting de bal. Yazir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yazir krijgt een gele kaart. Nurdiyantoro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nurdjaman met een snel genomen vrije trap. Mardiansyah krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nurdjaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Julianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Julianto passt de bal zonder na te denken. Kurnia rent richting de bal. Kurnia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Julianto probeert de bal met de borst te controleren. Bunyamin probeert naar een medespeler te passen. Awaludin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mardiansyah de bal. Mardiansyah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Awaludin met de inworp. Sutedjo is nu in balbezit. Julianto verovert de bal door een tackle van achteren. Julianto schiet op doel. Purdjianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Nurdjaman kopt de bal weg. Bunyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutamto is nu in balbezit. Bunyamin verovert de bal door een tackle van achteren. Bunyamin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Sutedjo de bal. Bunyamin rent richting de bal. Sutamto begaat een overtreding. Sutamto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey x team 54%, Persija 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rey x team - Persija 0:0

47e minuut.
Rifai probeert naar een medespeler te passen. Nurdjaman kopt de bal weg. Warabas probeert de bal aan de voet te houden. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sutedjo rent richting de bal. Sutedjo geeft de bal voor. Bunyamin speelt de bal door. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah haalt uit met een fantastische trap. Rifai bokst de bal weg.

55e minuut.
Rayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Semadi de bal. Kurnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rey x team - Persija 0:1

56e minuut.
Barangsano passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warabas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rayar is nu in balbezit. Rayar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurnia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
rey x team - Persija 0:2

70e minuut.
Bunyamin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zamrun komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Nurhuda probeert naar een medespeler te passen. Awaludin bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warabas krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Nurdiyantoro geeft een hoge lob. Sutedjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Faisal verovert de bal door een tackle van achteren. Julianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Julianto haalt uit met een fantastische trap. Purdjianto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Awaludin probeert de bal aan de voet te houden. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Awaludin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Awaludin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey x team 54%, Persija 46%.
rey x team - Persija 0:2