Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaIndonesia FC RVN_Angel_FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Astaman kopt de bal weg. Sumbawa probeert de bal met de borst te controleren. Rudjito is nu in balbezit. Pardede rent richting de bal. Pardede haalt uit met een fantastische trap. Novianto bokst de bal weg. Rudjito is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaIndonesia FC - RVN_Angel_FC 0:1

10e minuut.
Nurcahyo geeft een hoge lob. Yuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakiano verovert de bal door een tackle van achteren. Pardede bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardede schiet op doel. Novianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pardede rent richting de bal. Pardede passt de bal met de wreef. Rudjito is nu in balbezit. Rudjito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Astaman rent richting de bal. Zaelani verovert de bal door een tackle van achteren. Zaelani passt de bal zonder na te denken. Hartono is nu in balbezit. Hartono haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Fanani kopt de bal weg. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani passt de bal zonder na te denken. Hartono rent richting de bal. Hartono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pasaribu bereikt de bal nog maar net als eerste. Astaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Astaman passt de bal met de wreef. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaIndonesia FC - RVN_Angel_FC 0:2

31e minuut.
Astaman is nu in balbezit. Zaelani onderschept slim de pass. Zaelani speelt de bal door. Hartono rent richting de bal. Hartono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Sumbawa trapt de bal weg van het doel. Harsono kopt de bal weg. Daar is Hartono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wiraguna is nu in balbezit. Wiraguna geeft een lange en hoge pass. Saputra kopt de bal weg. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaIndonesia FC 60%, RVN_Angel_FC 40%.
RomaIndonesia FC - RVN_Angel_FC 0:2

56e minuut.
Pardede probeert naar een medespeler te passen. Siagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito verovert de bal door een tackle van achteren. Rudjito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nurcahyo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astaman is nu in balbezit. Zaelani met een sublieme pass. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Saputra speelt de bal door. Fanani is nu in balbezit. Met opzet legt Sundana zijn tegenspeler op de grond. Sundana krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Astaman geeft een lange en hoge pass. Siagian rent richting de bal. Rudjito verovert de bal door een tackle van achteren. Rudjito haalt uit met een fantastische trap. Novianto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaIndonesia FC - RVN_Angel_FC 0:3

85e minuut.
Saputra geeft een lange en hoge pass. Fanani rent richting de bal. Sundana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundana passt de bal in één keer door. Ohorella geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaIndonesia FC 53%, RVN_Angel_FC 47%.
RomaIndonesia FC - RVN_Angel_FC 0:3