Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaIndonesia FC Shiro city
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Runturambi rent richting de bal. Patha onderschept slim de pass. Patha passt de bal zonder na te denken. Suhanta rent richting de bal. Suhanta schiet op doel. Novianto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Sumbawa geeft de bal voor. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani passt de bal zonder na te denken. Hartono is nu in balbezit. Hartono schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mudana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Harsono kopt de bal weg. Klungelig pakt Patha de bal. Yuli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yuli krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Jatmiko verovert de bal door een tackle van achteren. Jatmiko passt de bal met de wreef. Suhanta rent richting de bal. Patha is nu in balbezit. Patha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani speelt de bal door. Hartono rent richting de bal. Hartono draait met de bal, schiet en ... Mudana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaIndonesia FC - Shiro city 1:0

40e minuut.
Runturambi kopt de bal weg. Pasaribu rent richting de bal. Met opzet legt Patha zijn tegenspeler op de grond. Patha krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Sumbawa geeft een hoge lob. Daar is Jatmiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaelani probeert naar een medespeler te passen. Hartono rent richting de bal. Hartono haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaIndonesia FC 55%, Shiro city 45%.
RomaIndonesia FC - Shiro city 1:0

52e minuut.
Mudana speelt de bal door. Sumbawa rent richting de bal. Suhanta onderschept slim de pass. Suhanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RomaIndonesia FC - Shiro city 1:1

56e minuut.
Sukadana geeft een hoge lob. Jatmiko kopt de bal weg. Patha is nu in balbezit. Suhanta rent richting de bal. Suhanta schiet op doel. Novianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaIndonesia FC - Shiro city 1:2

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabagaimu met een snelle inworp. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. Sumbawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Novianto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Pasaribu is nu in balbezit. Pasaribu speelt de bal door. Zaelani probeert naar een medespeler te passen. Hartono is nu in balbezit. Hartono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RomaIndonesia FC - Shiro city 2:2

89e minuut.
Runturambi rent richting de bal. Patha verovert de bal door een tackle van achteren. Pasaribu rent richting de bal. Patha verovert de bal door een tackle van achteren. Patha haalt uit met een fantastische trap. Novianto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sukadana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suhardiman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaIndonesia FC 65%, Shiro city 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RomaIndonesia FC - Shiro city 2:2