Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro city RomaIndonesia FC
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sanubari kopt de bal weg. Pasaribu is nu in balbezit. Patha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patha krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu passt de bal zonder na te denken. Guntara rent richting de bal. Sundana verovert de bal door een tackle van achteren. Sundana geeft de bal voor. Mudana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hartono is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro city - RomaIndonesia FC 0:1

26e minuut.
Jatmiko rent richting de bal. Zaelani onderschept slim de pass. Zaelani met een sublieme pass. Hartono rent richting de bal. Hartono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jatmiko rent richting de bal. Zaelani onderschept slim de pass. Zaelani passt de bal in één keer door. Hartono is nu in balbezit. Hartono draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro city - RomaIndonesia FC 0:2

43e minuut.
Sundana is nu in balbezit. Sundana geeft een lange en hoge pass. Mintohardjo is nu in balbezit. Mintohardjo geeft een lange en hoge pass. Zaelani kopt de bal weg. Mudana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Mintohardjo trapt de bal weg. Runturambi heeft problemen om de bal te vangen. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro city 77%, RomaIndonesia FC 23%.
Shiro city - RomaIndonesia FC 0:2

52e minuut.
Sukadana geeft een lange en hoge pass. Sanubari kopt de bal weg. Suhanta rent richting de bal. Suhanta haalt uit met een fantastische trap. Novianto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro city - RomaIndonesia FC 1:2

64e minuut.
Manembu is nu in balbezit. Manembu geeft een lange en hoge pass. Zaelani kopt de bal weg. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Manembu geeft een hoge lob. Rasyid rent richting de bal. Patha verovert de bal door een tackle van achteren. Patha schiet op doel. Novianto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shiro city - RomaIndonesia FC 2:2

83e minuut.
Manembu is nu in balbezit. Manembu geeft de bal voor. Patha bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Patha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro city 51%, RomaIndonesia FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro city - RomaIndonesia FC 2:2