Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unknown FC Perska Depok
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Siahaan is nu in balbezit. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono probeert naar een medespeler te passen. Sunarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunarto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Abu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sunarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sianturi maakt een afschuwelijke overtreding. Sianturi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Roekita bereikt de bal nog maar net als eerste. Roekita geeft een lange en hoge pass. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhiyat haalt uit met een fantastische trap. Sudjatmoko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unknown FC - Perska Depok 1:0

26e minuut.
Sianturi verovert de bal door een tackle van achteren. Sianturi passt de bal in één keer door. Siahaan rent richting de bal. Bustomi verovert de bal door een tackle van achteren. Bustomi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sriwahono passt de bal in één keer door. Roekita rent richting de bal. Sihombing maakt een afschuwelijke overtreding. Roekita wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Darmajati geeft de bal voor. Mukhlis geeft een hoge lob. Abu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sunarto is nu in balbezit. Sunarto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unknown FC 45%, Perska Depok 55%.
Unknown FC - Perska Depok 1:0

56e minuut.
Diharja geeft een hoge lob. Darmajati kopt de bal weg. Sianturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nurdiyanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sunarto is nu in balbezit. Sunarto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unknown FC - Perska Depok 1:1

67e minuut.
Triharjanto is nu in balbezit. Triharjanto geeft de bal voor. Sunarto is nu in balbezit. Sunarto draait met de bal, schiet en ... Bachir probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Daar is Diharja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono speelt de bal door. Sunarto is nu in balbezit. Sunarto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mukhlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhlis geeft een lange en hoge pass. Sunarto is nu in balbezit. Sunarto haalt uit met een fantastische trap. Nurdiyanto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Nurdiyanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unknown FC 62%, Perska Depok 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unknown FC - Perska Depok 1:1