Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAPAKMU FC Unknown FC
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 19.8
goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Manfugaz geeft een hoge lob. Nurdiansyah is nu in balbezit. Radłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Radłowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Sianturi de bal. Rotinsulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotinsulu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sianturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sianturi passt de bal met de wreef. Radłowski rent richting de bal. Radłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Unknown FC 1:0

25e minuut.
Nurdiansyah kan de bal niet met de borst controleren. Radłowski is nu in balbezit. Nurdiansyah is nu in balbezit. Radłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Radłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hidayat geeft een lange en hoge pass. Umarella rent richting de bal. Hassanudin onderschept slim de pass. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhiyat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sambera met een sublieme pass. Daar is Radłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurdiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski onderschept slim de pass. Radłowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 34%, Unknown FC 66%.
BAPAKMU FC - Unknown FC 1:0

49e minuut.
Sianturi speelt de bal door. Sanubari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bachir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Unknown FC 2:0

73e minuut.
Soboń is nu in balbezit. Soboń geeft een hoge lob. Radłowski rent richting de bal. Radłowski haalt uit met een fantastische trap. Nurdiyanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Unknown FC 3:0

78e minuut.
Sianturi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jufriyanto komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Jufriyanto onderschept slim de pass. Jufriyanto geeft de bal voor. Ogoai kopt de bal weg. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhiyat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rotinsulu passt de bal zonder na te denken. Bachir kan de bal niet met de borst controleren. Radłowski rent richting de bal. Radłowski draait met de bal, schiet en ... Nurdiyanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Unknown FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 44%, Unknown FC 56%.
BAPAKMU FC - Unknown FC 4:0