Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Persija RVN_Angel_FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Na een snelle pass probeert Panggabean de bal onder controle te krijgen. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito draait met de bal, schiet en ... Pambudhi probeert de bal aan de voet te houden. Ohorella geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Julianto verovert de bal door een tackle van achteren. Julianto met een sublieme pass. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnia verovert de bal door een tackle van achteren. Kurnia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Astaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnia rent richting de bal. Kurnia passt de bal in één keer door. Julianto heeft problemen om de bal te vangen. Julianto haalt uit met een fantastische trap. Sampetiku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Faisal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiraguna. Faisal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faisal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kurnia rent richting de bal. Kurnia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persija 51%, RVN_Angel_FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Persija - RVN_Angel_FC 0:0

77e minuut.
Panggabean is nu in balbezit. Panggabean passt de bal zonder na te denken. Nurcahyo is nu in balbezit. Yazir verovert de bal door een tackle van achteren. Yazir geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sutamto met een sublieme pass. Nurcahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurcahyo probeert naar een medespeler te passen. Julianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Julianto draait met de bal, schiet en ... Sampetiku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Persija - RVN_Angel_FC 1:0

85e minuut.
Julianto rent richting de bal. Julianto passt de bal met de wreef. Yazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazir geeft de bal voor. Julianto springt en kopt de bal. Sampetiku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persija 44%, RVN_Angel_FC 56%.
Persija - RVN_Angel_FC 1:0