Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rey x team RomaIndonesia FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Bunyamin passt de bal in één keer door. Siagian is nu in balbezit. Mardiansyah onderschept slim de pass. Mardiansyah draait met de bal, schiet en ... Novianto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pasaribu rent richting de bal. Nurdjaman rent richting de bal. Pasaribu begaat een overtreding. Pasaribu krijgt een gele kaart. Nurdjaman raakt geblesseerd tijdens het duel. Nurdjaman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mardiansyah rent richting de bal. Mardiansyah schiet op doel. Novianto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Runturambi geeft de bal voor. Pasaribu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunyamin begaat een overtreding. Bunyamin krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundana onderschept slim de pass. Sundana probeert naar een medespeler te passen. Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Purdjianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Harsono passt de bal in één keer door. Daar is Pasaribu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurdiyantoro onderschept slim de pass. Zaelani onderschept slim de pass. Zaelani haalt uit met een fantastische trap. Purdjianto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey x team 44%, RomaIndonesia FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rey x team - RomaIndonesia FC 0:0

52e minuut.
Semadi geeft de bal voor. Bunyamin rent richting de bal. Bunyamin passt de bal zonder na te denken. Mardiansyah is nu in balbezit. Mardiansyah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pasaribu geeft een hoge lob. Barangsano met een sublieme pass. Daar is Nurdiyantoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartono onderschept slim de pass. Hartono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zaelani passt de bal in één keer door. Nurdiyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono draait met de bal, schiet en ... Purdjianto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Mardiansyah rent richting de bal. Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah onderschept slim de pass. Mardiansyah schiet op doel. Novianto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Pasaribu speelt de bal door. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani speelt de bal door. Hartono is nu in balbezit. Hartono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Saputra is nu in balbezit. Awaludin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saputra raakt geblesseerd tijdens het duel. Saputra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Semadi de bal. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey x team 62%, RomaIndonesia FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rey x team - RomaIndonesia FC 0:0