Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perska Depok RVN_Angel_FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardede bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardede passt de bal met de wreef. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sampetiku trapt de bal weg. Triharjanto kopt de bal weg. Daar is Parengkuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunarto rent richting de bal. Sunarto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono passt de bal met de wreef. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu draait met de bal, schiet en ... Sampetiku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perska Depok - RVN_Angel_FC 1:0

21e minuut.
Malakiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakiano geeft een hoge lob. Ohorella rent richting de bal. Ohorella haalt uit met een fantastische trap. Rudjito probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Astaman passt de bal in één keer door. Rudjito rent richting de bal. Rudjito probeert naar een medespeler te passen. Pardede is nu in balbezit. Pardede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perska Depok 54%, RVN_Angel_FC 46%.
Perska Depok - RVN_Angel_FC 1:0

47e minuut.
Yunus is nu in balbezit. Sunarto verovert de bal door een tackle van achteren. Sunarto haalt uit met een fantastische trap. Parengkuan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sampetiku probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Astaman is nu in balbezit. Astaman geeft een hoge lob. Rudjito kopt de bal weg. Daar is Pardede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nurcahyo rent richting de bal. Abu verovert de bal door een tackle van achteren. Astaman begaat een overtreding. Astaman krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Daar is Wiraguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abu rent richting de bal. Wiraguna probeert naar een medespeler te passen. Sunarto is nu in balbezit. Sunarto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perska Depok 40%, RVN_Angel_FC 60%.
Perska Depok - RVN_Angel_FC 1:0