Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaIndonesia FC Perska Depok
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Abu probeert de bal met de borst te controleren. Siagian rent richting de bal. Siagian passt de bal zonder na te denken. Sunarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunarto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sundana rent richting de bal. Runturambi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mukhlis. Mukhlis krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasaribu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono begaat een overtreding. Sriwahono krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bustomi controleert de bal met de borst. Zaelani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustomi. Bustomi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sriwahono geeft een lange en hoge pass. Sunarto heeft problemen om de bal te vangen. Sunarto probeert naar een medespeler te passen. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu schiet op doel. Novianto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bustomi verovert de bal door een tackle van achteren. Zaelani begaat een overtreding. Bustomi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sihombing met een snel genomen vrije trap. Daar is Siagian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunarto draait met de bal, schiet en ... Novianto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Yuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Triharjanto verovert de bal door een tackle van achteren. Triharjanto speelt de bal door. Sunarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunarto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Abu is nu in balbezit. Sunarto rent richting de bal. Abu is nu in balbezit. Abu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaIndonesia FC - Perska Depok 0:1

36e minuut.
Bustomi met een sublieme pass. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono passt de bal in één keer door. Sunarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunarto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bustomi controleert de bal met de borst. Sundana is nu in balbezit. Sundana met een sublieme pass. Hartono is nu in balbezit. Hartono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaIndonesia FC 64%, Perska Depok 36%.
RomaIndonesia FC - Perska Depok 0:1

52e minuut.
Saputra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Runturambi rent richting de bal. Runturambi probeert naar een medespeler te passen. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sriwahono rent richting de bal. Zaelani verovert de bal door een tackle van achteren. Zaelani speelt de bal door. Hartono rent richting de bal. Hartono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sudjatmoko met een harde bal richting middenveld. Abu rent richting de bal. Abu passt de bal met de wreef. Sunarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunarto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pasaribu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono probeert naar een medespeler te passen. Triharjanto rent richting de bal. Triharjanto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sundana onderschept slim de pass. Sundana met een sublieme pass. Daar is Sriwahono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaelani rent richting de bal. Zaelani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RomaIndonesia FC - Perska Depok 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaIndonesia FC 58%, Perska Depok 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RomaIndonesia FC - Perska Depok 1:1