Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perska Depok RomaIndonesia FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Pasaribu de bal. Karnadi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasaribu. Pasaribu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Zaelani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaelani passt de bal met de wreef. Hartono rent richting de bal. Hartono draait met de bal, schiet en ... Darmajati probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sembiring met een sublieme pass. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani passt de bal met de wreef. Hartono rent richting de bal. Hartono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pasaribu kopt de bal weg. Hartono is nu in balbezit. Tanjung is nu in balbezit. Hartono onderschept slim de pass. Hartono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perska Depok - RomaIndonesia FC 0:1

37e minuut.
Karnadi passt de bal in één keer door. Triharjanto rent richting de bal. Triharjanto passt de bal zonder na te denken. Karnadi is nu in balbezit. Karnadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perska Depok - RomaIndonesia FC 1:1

39e minuut.
Klungelig pakt Siagian de bal. Sunarto onderschept slim de pass. Sembiring rent richting de bal. Sunarto verovert de bal door een tackle van achteren. Sunarto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perska Depok - RomaIndonesia FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perska Depok 50%, RomaIndonesia FC 50%.
Perska Depok - RomaIndonesia FC 2:1

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Novianto trapt de bal weg van het doel. Triharjanto kopt de bal weg. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunarto verovert de bal door een tackle van achteren. Sunarto draait met de bal, schiet en ... Novianto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perska Depok - RomaIndonesia FC 3:1

58e minuut.
Sembiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Sembiring probeert naar een medespeler te passen. Saputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunarto verovert de bal door een tackle van achteren. Sunarto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tanjung geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sundana met een snelle inworp. Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sihombing verovert de bal door een tackle van achteren. Sihombing geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sundana met een snelle inworp. Zaelani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sembiring speelt de bal door. Zaelani rent richting de bal. Zaelani passt de bal in één keer door. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sudjatmoko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perska Depok 53%, RomaIndonesia FC 47%.
Perska Depok - RomaIndonesia FC 3:1