Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HARAU FC Persija
form D Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Sutamto onderschept slim de pass. Sutamto speelt de bal door. Abdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buwono is nu in balbezit. Buwono draait met de bal, schiet en ... Rifai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sutamto verovert de bal door een tackle van achteren. Sukadana verovert de bal door een tackle van achteren. Sukadana probeert naar een medespeler te passen. Kurnia is nu in balbezit. Kurnia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HARAU FC - Persija 0:1

30e minuut.
Sukadana kopt de bal weg. Daar is Yazir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Titaley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Titaley krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Warabas met de inworp. Klungelig pakt Rayar de bal. Rayar geeft een hoge lob. Sutamto rent richting de bal. Sutamto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rifai niet meer kan verder spelen. Kirmanto komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Inworp. Kosandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutamto rent richting de bal. Buwono verovert de bal door een tackle van achteren. Buwono schiet op doel. Kirmanto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARAU FC 64%, Persija 36%.
HARAU FC - Persija 0:1

57e minuut.
Titaley geeft een lange en hoge pass. Hontong heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sukadana. Sukadana krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Klungelig pakt Faisal de bal. Sutamto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutamto met een sublieme pass. Kurnia rent richting de bal. Kurnia haalt uit met een fantastische trap. Paal! Halil is nu in balbezit. Kurnia onderschept slim de pass. Kurnia draait met de bal, schiet en ... Mulyono bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARAU FC 51%, Persija 49%.
HARAU FC - Persija 0:1