Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unknown FC Shiro city
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Ogoai rent richting de bal. Ogoai passt de bal zonder na te denken. Siahaan is nu in balbezit. Siahaan draait met de bal, schiet en ... Suhardiman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sianturi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jufriyanto komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Jatmiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatmiko geeft een lange en hoge pass. Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhanta draait met de bal, schiet en ... Nurdiyanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ogoai onderschept slim de pass. Ogoai probeert naar een medespeler te passen. Jufriyanto is nu in balbezit. Suhanta onderschept slim de pass. Suhanta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ruhiyat passt de bal zonder na te denken. Jatmiko met een sublieme pass. Suhanta rent richting de bal. Suhanta heeft problemen om de bal te vangen. Suhanta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hassanudin met een sublieme pass. Jatmiko rent richting de bal. Ruhiyat verovert de bal door een tackle van achteren. Ruhiyat haalt uit met een fantastische trap. Mudana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unknown FC - Shiro city 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unknown FC 51%, Shiro city 49%.
Unknown FC - Shiro city 1:0

52e minuut.
Daar is Ogoai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jatmiko is nu in balbezit. Ogoai probeert naar een medespeler te passen. Ruhiyat is nu in balbezit. Ruhiyat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Roekita bereikt de bal nog maar net als eerste. Roekita geeft de bal voor. Daar is Jatmiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siahaan onderschept slim de pass. Siahaan haalt uit met een fantastische trap. Mudana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unknown FC - Shiro city 2:0

66e minuut.
Siahaan verovert de bal door een tackle van achteren. Jatmiko verovert de bal door een tackle van achteren. Jatmiko met een sublieme pass. Suhanta rent richting de bal. Suhanta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Roekita bereikt de bal nog maar net als eerste. Roekita geeft een lange en hoge pass. Ogoai heeft problemen om de bal te vangen. Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhanta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Manembu rent richting de bal. Manembu geeft de bal voor. Inworp. Hidayat met een snelle inworp. Siahaan speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unknown FC 40%, Shiro city 60%.
Unknown FC - Shiro city 2:0