Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro city Unknown FC
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Sianturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatmiko rent richting de bal. Sianturi verovert de bal door een tackle van achteren. Siahaan rent richting de bal. Siahaan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro city - Unknown FC 0:1

8e minuut.
Hermawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermawan passt de bal in één keer door. Patha is nu in balbezit. Suhanta rent richting de bal. Suhanta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Suhanta kopt de bal weg. Nurdiansyah is nu in balbezit. Patha verovert de bal door een tackle van achteren. Patha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bachir de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shiro city - Unknown FC 1:1

17e minuut.
Manembu rent richting de bal. Sianturi begaat een overtreding. Manembu raakt geblesseerd tijdens het duel. Manembu met een snel genomen vrije trap. Daar is Bachir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suhanta is nu in balbezit. Suhanta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hermawan rent richting de bal. Hermawan probeert naar een medespeler te passen. Suhanta rent richting de bal. Suhanta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ogoai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kabagaimu met de inworp. Hermawan is nu in balbezit. Hermawan schiet op doel. Nurdiyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro city 56%, Unknown FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro city - Unknown FC 1:1

71e minuut.
Patha onderschept slim de pass. Diharja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patha raakt geblesseerd tijdens het duel. Manembu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sianturi kopt de bal weg. Suhanta is nu in balbezit. Suhanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Patha is nu in balbezit. Nurdiansyah verovert de bal door een tackle van achteren. Nurdiansyah met een sublieme pass. Siahaan is nu in balbezit. Siahaan haalt uit met een fantastische trap. Mudana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro city - Unknown FC 1:2

82e minuut.
Patha kopt de bal weg. Suhanta rent richting de bal. Suhanta passt de bal zonder na te denken. Patha bereikt de bal nog maar net als eerste. Patha draait met de bal, schiet en ... Nurdiyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Hidayat speelt de bal door. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Siahaan rent richting de bal. Siahaan schiet op doel. Mudana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro city - Unknown FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro city 51%, Unknown FC 49%.
Shiro city - Unknown FC 1:3