Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RVN_Angel_FC rey x team
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.3
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Nurdjaman rent richting de bal. Pardede onderschept slim de pass. Pardede probeert naar een medespeler te passen. Rudjito is nu in balbezit. Rudjito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RVN_Angel_FC - rey x team 1:0

30e minuut.
Fanani bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiraguna rent richting de bal. Zamrun verovert de bal door een tackle van achteren. Zamrun haalt uit met een fantastische trap. Sampetiku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pardede passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nurdjaman de bal. Pardede verovert de bal door een tackle van achteren. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RVN_Angel_FC 49%, rey x team 51%.
RVN_Angel_FC - rey x team 1:0

50e minuut.
Rudjito passt de bal zonder na te denken. Pardede rent richting de bal. Semadi is nu in balbezit. Pardede onderschept slim de pass. Pardede haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nurhuda is nu in balbezit. Astaman onderschept slim de pass. Astaman passt de bal in één keer door. Pardede rent richting de bal. Pardede schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Nurdjaman rent richting de bal. Pardede verovert de bal door een tackle van achteren. Pardede passt de bal in één keer door. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Purdjianto niet meer kan verder spelen. Sukarja komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pardede is nu in balbezit. Pardede met een sublieme pass. Rudjito rent richting de bal. Rudjito haalt uit met een fantastische trap. Sukarja maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rudjito is nu in balbezit. Rudjito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RVN_Angel_FC - rey x team 2:0

82e minuut.
Ohorella rent richting de bal. Ohorella passt de bal met de wreef. Rudjito rent richting de bal. Rudjito schiet op doel. Sukarja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RVN_Angel_FC - rey x team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RVN_Angel_FC 41%, rey x team 59%.
RVN_Angel_FC - rey x team 3:0