Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rey x team RVN_Angel_FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Bunyamin is nu in balbezit. Bunyamin draait met de bal, schiet en ... Yunus kopt de bal weg. Bunyamin heeft problemen om de bal te vangen. Bunyamin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ohorella rent richting de bal. Ohorella passt de bal zonder na te denken. Sutedjo heeft problemen om de bal te vangen. Pardede bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardede schiet op doel. Purdjianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pardede passt de bal zonder na te denken. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito schiet op doel. Purdjianto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Barangsano kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
rey x team - RVN_Angel_FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey x team 61%, RVN_Angel_FC 39%.
rey x team - RVN_Angel_FC 0:1

56e minuut.
Astaman rent richting de bal. Nurhuda begaat een overtreding. Astaman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Astaman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ohorella kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Purdjianto trapt de bal weg van het doel. Astaman kopt de bal weg. Rudjito is nu in balbezit. Rudjito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bunyamin verovert de bal door een tackle van achteren. Bunyamin passt de bal met de wreef. Nurcahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah onderschept slim de pass. Mardiansyah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bunyamin geeft een lange en hoge pass. Ohorella kopt de bal weg. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah draait met de bal, schiet en ... Sampetiku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rey x team - RVN_Angel_FC 1:1

75e minuut.
Barangsano geeft een lange en hoge pass. Awaludin speelt de bal door. Daar is Parengkuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rey x team - RVN_Angel_FC 2:1

86e minuut.
Nurdiyantoro met een sublieme pass. Nurdjaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiraguna verovert de bal door een tackle van achteren. Pardede rent richting de bal. Pardede draait met de bal, schiet en ... Purdjianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey x team 61%, RVN_Angel_FC 39%.
rey x team - RVN_Angel_FC 2:1