Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Persija RomaIndonesia FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hontong verovert de bal door een tackle van achteren. Hontong geeft een lange en hoge pass. Warabas heeft problemen om de bal te vangen. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Persija - RomaIndonesia FC 0:1

18e minuut.
Kurnia kopt de bal weg. Zaelani probeert de bal met de borst te controleren. Zaelani passt de bal in één keer door. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Persija - RomaIndonesia FC 0:2

22e minuut.
Pasaribu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasaribu probeert naar een medespeler te passen. Hartono is nu in balbezit. Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pasaribu rent richting de bal. Julianto verovert de bal door een tackle van achteren. Julianto passt de bal in één keer door. Kurnia rent richting de bal. Kurnia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Yuli rent richting de bal. Julianto verovert de bal door een tackle van achteren. Julianto met een sublieme pass. Kurnia is nu in balbezit. Kurnia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pasaribu rent richting de bal. Pasaribu speelt de bal door. Julianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnia rent richting de bal. Kurnia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persija 46%, RomaIndonesia FC 54%.
Persija - RomaIndonesia FC 0:2

52e minuut.
Yazir rent richting de bal. Yazir met een sublieme pass. Kurnia is nu in balbezit. Julianto rent richting de bal. Julianto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani verovert de bal door een tackle van achteren. Zaelani passt de bal met de wreef. Hartono rent richting de bal. Hartono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persija 48%, RomaIndonesia FC 52%.
Persija - RomaIndonesia FC 0:2