Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaIndonesia FC Persija
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Pasaribu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hartono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartono met een sublieme pass. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani schiet op doel. Rifai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Runturambi verovert de bal door een tackle van achteren. Runturambi speelt de bal door. Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Julianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Julianto draait met de bal, schiet en ... Novianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Novianto speelt de bal door. Julianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Julianto met een sublieme pass. Kurnia rent richting de bal. Kurnia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Runturambi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sembiring komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Zaelani speelt de bal door. Sundana speelt de bal door. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zaelani passt de bal zonder na te denken. Sutamto rent richting de bal. Zaelani verovert de bal door een tackle van achteren. Hartono is nu in balbezit. Hartono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Yuli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warabas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rayar is nu in balbezit. Rayar geeft de bal voor. Novianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Julianto passt de bal in één keer door. Rayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayar met een sublieme pass. Kurnia is nu in balbezit. Kurnia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pasaribu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Julianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnia heeft problemen om de bal te vangen. Julianto rent richting de bal. Julianto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Novianto trapt de bal weg van het doel. Zaelani kopt de bal weg. Panggabean bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono onderschept slim de pass. Hartono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaIndonesia FC 47%, Persija 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RomaIndonesia FC - Persija 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Sundana de bal. Sundana geeft een lange en hoge pass. Panggabean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hartono rent richting de bal. Hartono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Faisal speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasaribu met een snelle inworp. Harsono bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsono geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pasaribu onderschept slim de pass. Pasaribu passt de bal zonder na te denken. Sembiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaIndonesia FC - Persija 1:0

78e minuut.
Novianto met een harde bal richting middenveld. Inworp. Rayar met een snelle inworp. Julianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Julianto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Novianto trapt de bal weg van het doel. Pasaribu kopt de bal weg. Sutamto rent richting de bal. Sutamto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Rayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayar speelt de bal door. Pasaribu heeft problemen om de bal te vangen. Julianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Julianto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaIndonesia FC 49%, Persija 51%.
RomaIndonesia FC - Persija 1:0