Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rey x team Unknown FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Hidayat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nurdjaman. Hidayat raakt geblesseerd tijdens het duel. Sianturi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruhiyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhiyat haalt uit met een fantastische trap. Purdjianto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Awaludin met een snelle inworp. Ogoai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunyamin is nu in balbezit. Bunyamin draait met de bal, schiet en ... Diharja kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Siahaan verovert de bal door een tackle van achteren. Siahaan speelt de bal door. Barangsano is nu in balbezit. Ruhiyat onderschept slim de pass. Ruhiyat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey x team 62%, Unknown FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rey x team - Unknown FC 0:0

50e minuut.
Nurdjaman onderschept slim de pass. Bunyamin rent richting de bal. Bunyamin passt de bal in één keer door. Mardiansyah is nu in balbezit. Mardiansyah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bachir is nu in balbezit. Awaludin geeft de bal voor. Klungelig pakt Nurdiansyah de bal. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah schiet op doel. Nurdiyanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rey x team - Unknown FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey x team 45%, Unknown FC 55%.
rey x team - Unknown FC 1:0