Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro city RVN_Angel_FC
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Yunus rent richting de bal. Suhanta onderschept slim de pass. Parengkuan rent richting de bal. Patha verovert de bal door een tackle van achteren. Patha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro city - RVN_Angel_FC 1:0

5e minuut.
Rudjito heeft problemen om de bal te vangen. Rudjito kopt de bal weg. Manembu rent richting de bal. Pardede verovert de bal door een tackle van achteren. Pardede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wiraguna kopt de bal weg. Manembu heeft problemen om de bal te vangen. Pardede onderschept slim de pass. Pardede met een sublieme pass. Ohorella geeft de bal voor. Mudana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sanubari probeert naar een medespeler te passen. Jatmiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatmiko probeert naar een medespeler te passen. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari met een sublieme pass. Sampetiku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mudana trapt de bal weg van het doel. Astaman kopt de bal weg. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Manembu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakti rent richting de bal. Wiraguna verovert de bal door een tackle van achteren. Wiraguna geeft een lange en hoge pass. Pardede rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shiro city - RVN_Angel_FC 1:1

25e minuut.
Manembu speelt de bal door. Suhanta is nu in balbezit. Parengkuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhanta onderschept slim de pass. Suhanta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pardede bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito heeft problemen om de bal te vangen. Pardede is nu in balbezit. Pardede schiet op doel. Daar is Sukadana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Parengkuan geeft een hoge lob. Jatmiko kopt de bal weg. Suhanta rent richting de bal. Suhanta schiet op doel. Parengkuan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro city 53%, RVN_Angel_FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro city - RVN_Angel_FC 1:1

50e minuut.
Manembu geeft een hoge lob. Ohorella kan de bal niet met de borst controleren. Ohorella speelt de bal door. Rudjito is nu in balbezit. Rudjito haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bakti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jatmiko controleert de bal met de borst. Met opzet legt Wiraguna zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Wiraguna moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wiraguna schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Bakti met de inworp. Klungelig pakt Patha de bal. Patha draait met de bal, schiet en ... Sanubari rent richting de bal. Sanubari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro city - RVN_Angel_FC 2:1

70e minuut.
Bakti met de inworp. Patha is nu in balbezit. Yunus rent richting de bal. Patha onderschept slim de pass. Patha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro city 49%, RVN_Angel_FC 51%.
Shiro city - RVN_Angel_FC 2:1