Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RVN_Angel_FC Shiro city
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Guntara geeft een lange en hoge pass. Inworp. Astaman met een snelle inworp. Malakiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakiano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rudjito springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sukadana probeert de bal aan de voet te houden. Pardede is nu in balbezit. Pardede passt de bal zonder na te denken. Rudjito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudjito draait met de bal, schiet en ... Mudana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Suhanta onderschept slim de pass. Suhanta passt de bal met de wreef. Manembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakti is nu in balbezit. Bakti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Astaman is nu in balbezit. Jatmiko is nu in balbezit. Suhanta is nu in balbezit. Suhanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RVN_Angel_FC - Shiro city 0:1

28e minuut.
Patha controleert de bal met de borst. Fanani rent richting de bal. Patha verovert de bal door een tackle van achteren. Patha draait met de bal, schiet en ... Parengkuan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Muhaimin verovert de bal door een tackle van achteren. Muhaimin speelt de bal door. Daar is Astaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhanta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ohorella met een sublieme pass. Pardede rent richting de bal. Jatmiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardede verovert de bal door een tackle van achteren. Pardede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ohorella rent richting de bal. Manembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manembu geeft een hoge lob. Ohorella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mudana de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RVN_Angel_FC - Shiro city 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RVN_Angel_FC 52%, Shiro city 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RVN_Angel_FC - Shiro city 1:1

53e minuut.
Jatmiko met een sublieme pass. Patha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Patha kan niet meer verder spelen. Ashari komt het veld opgelopen. Suhanta legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Astaman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kabagaimu met de inworp. Sanubari rent richting de bal. Sanubari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Bakti passt de bal met de wreef. Suhanta heeft problemen om de bal te vangen. Suhanta passt de bal zonder na te denken. Sanubari rent richting de bal. Sanubari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RVN_Angel_FC - Shiro city 1:2

83e minuut.
Nurcahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurcahyo begaat een overtreding. Sanubari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sanubari kan niet meer verder spelen. Hermawan komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Mudana trapt de bal weg van het doel. Ashari kopt de bal weg. Daar is Hermawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suhanta is nu in balbezit. Suhanta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RVN_Angel_FC 59%, Shiro city 41%.
RVN_Angel_FC - Shiro city 1:2