Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brandan FC KENDOR.FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Suryaman verovert de bal door een tackle van achteren. Suryaman probeert naar een medespeler te passen. Soekarno is nu in balbezit. Tanoto onderschept slim de pass. Tanoto draait met de bal, schiet en ... Febiana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Perdana is nu in balbezit. Manewar is nu in balbezit. Manewar passt de bal zonder na te denken. Tanoto rent richting de bal. Tanoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Febiana met een harde bal richting middenveld. Subekti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jatmiko. Subekti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Subekti kan niet meer verder spelen. Wawengkang komt het veld opgelopen. Suryaman met een snel genomen vrije trap. Tanoto rent richting de bal. Tanoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wawengkang verovert de bal door een tackle van achteren. Yudha verovert de bal door een tackle van achteren. Yudha passt de bal in één keer door. Pattinasarani is nu in balbezit. Pattinasarani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wawengkang is nu in balbezit. Yudha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawengkang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wawengkang naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Manewar rent richting de bal. Pamungkas onderschept slim de pass. Pamungkas speelt de bal door. Daar is Pattinasarani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pattinasarani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brandan FC - KENDOR.FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brandan FC 62%, KENDOR.FC 38%.
Brandan FC - KENDOR.FC 0:1

65e minuut.
Perdana speelt de bal door. Jatmiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatmiko geeft de bal voor. Ambarawa is nu in balbezit. Ambarawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Manewar de bal. Pamungkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamungkas passt de bal met de wreef. Pattinasarani is nu in balbezit. Pattinasarani draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brandan FC - KENDOR.FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brandan FC 68%, KENDOR.FC 32%.
Brandan FC - KENDOR.FC 0:2