Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
816 8055 Sei Bingai FC.
Normal Tactiek LILO
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen tragic


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Triyatna met de inworp. Roekito speelt de bal door. Ardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardiansyah draait met de bal, schiet en ... Saptono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Sudarsono geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manukai met een snelle inworp. Prasetyo is nu in balbezit. Prasetyo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Asyaputra de bal. Ardiansyah is nu in balbezit. Asyaputra is nu in balbezit. Ardiansyah onderschept slim de pass. Ardiansyah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Hakim probeert naar een medespeler te passen. Ardiansyah rent richting de bal. Ardiansyah passt de bal in één keer door. Muladi is nu in balbezit. Muladi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Nurwahid geeft een lange en hoge pass. Ardiansyah probeert de bal aan de voet te houden. Triyatna met een sublieme pass. Muladi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muladi draait met de bal, schiet en ... Saptono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Taufiq verovert de bal door een tackle van achteren. Taufiq geeft een lange en hoge pass. Prasetyo rent richting de bal. Nurwahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurwahid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
816 8055 - Sei Bingai FC. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 816 8055 49%, Sei Bingai FC. 51%.
816 8055 - Sei Bingai FC. 0:1

48e minuut.
Nurwahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurwahid is nu in balbezit. Prasetyo rent richting de bal. Prasetyo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Prasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardy verovert de bal door een tackle van achteren. Nurwahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetyo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Suroso probeert naar een medespeler te passen. Ardiansyah heeft problemen om de bal te vangen. Muladi rent richting de bal. Ardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardiansyah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Muladi is nu in balbezit. Muladi haalt uit met een fantastische trap. Saptono probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
816 8055 - Sei Bingai FC. 1:1

90e minuut.
Asyaputra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suroso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardiansyah rent richting de bal. Ardiansyah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 816 8055 57%, Sei Bingai FC. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
816 8055 - Sei Bingai FC. 1:1