Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sei Bingai FC. 816 8055
LILO Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Solehan speelt de bal door. Prasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetyo passt de bal zonder na te denken. Nurwahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurwahid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sei Bingai FC. - 816 8055 1:0

5e minuut.
Prasetyo met een sublieme pass. Nurwahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurwahid is nu in balbezit. Nurwahid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sudarsono onderschept slim de pass. Manukai verovert de bal door een tackle van achteren. Manukai speelt de bal door. Prasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetyo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nurwahid heeft problemen om de bal te vangen. Sandria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Prasetyo kopt de bal weg. Sardy heeft problemen om de bal te vangen. Sardy speelt de bal door. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sei Bingai FC. - 816 8055 1:1

23e minuut.
Roekito rent richting de bal. Roekito passt de bal met de wreef. Prasetyo speelt de bal door. Nurwahid is nu in balbezit. Nurwahid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Roekito kopt de bal weg. Sardy probeert de bal aan de voet te houden. Mukhlis rent richting de bal. Prasetyo rent richting de bal. Prasetyo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Asyaputra geeft een hoge lob. Inworp. Suroso met de inworp. Ardiansyah rent richting de bal. Ardiansyah geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sei Bingai FC. 48%, 816 8055 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sei Bingai FC. - 816 8055 1:1

46e minuut.
Mukhlis rent richting de bal. Prasetyo is nu in balbezit. Prasetyo passt de bal zonder na te denken. Nurwahid rent richting de bal. Nurwahid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Prasetyo speelt de bal door. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurwahid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nurwahid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sei Bingai FC. 41%, 816 8055 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sei Bingai FC. - 816 8055 1:1