Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sei Bingai FC. Brandan FC
LILO Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
tragic Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Suryaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryaman geeft de bal voor. Manukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Rifai de bal. Manewar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim begaat een overtreding. Hakim krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Panjaitan is nu in balbezit. Priatna verovert de bal door een tackle van achteren. Priatna speelt de bal door. Tanoto rent richting de bal. Tanoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sei Bingai FC. - Brandan FC 0:1

16e minuut.
Rifai rent richting de bal. Asyaputra rent richting de bal. Rifai onderschept slim de pass. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Nurwahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurwahid schiet op doel. Zulfadly kopt de bal weg. Priatna rent richting de bal. Priatna draait met de bal, schiet en ... Supratno bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sei Bingai FC. 53%, Brandan FC 47%.
Sei Bingai FC. - Brandan FC 0:1

48e minuut.
Taufiqrahman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roekito met een snelle inworp. Prasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetyo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panjaitan met de inworp. Nurwahid rent richting de bal. Rifai onderschept slim de pass. Rifai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sei Bingai FC. - Brandan FC 0:2

55e minuut.
Panjaitan onderschept slim de pass. Panjaitan passt de bal met de wreef. Zulfadly is nu in balbezit. Nurwahid rent richting de bal. Nurwahid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nurwahid heeft problemen om de bal te vangen. Manewar rent richting de bal. Nurwahid verovert de bal door een tackle van achteren. Nurwahid draait met de bal, schiet en ... Harmanto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sei Bingai FC. - Brandan FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sei Bingai FC. 50%, Brandan FC 50%.
Sei Bingai FC. - Brandan FC 1:2