Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brandan FC Sei Bingai FC.
Normal Tactiek LILO
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen tragisch


1e minuut.
Suprana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rifai rent richting de bal. Hammer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rifai roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rifai kan niet meer verder spelen. Hammer speelt de bal door. Prasetyo komt het veld opgelopen. Tanoto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brandan FC - Sei Bingai FC. 1:0

9e minuut.
Solehan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prasetyo is nu in balbezit. Prasetyo met een sublieme pass. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Manewar rent richting de bal. Manewar geeft een lange en hoge pass. Roekito geeft de bal voor. Manukai rent richting de bal. Manukai geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brandan FC - Sei Bingai FC. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brandan FC 51%, Sei Bingai FC. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brandan FC - Sei Bingai FC. 1:1

49e minuut.
Prasetyo heeft problemen om de bal te vangen. Nurwahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti rent richting de bal. Nurwahid verovert de bal door een tackle van achteren. Nurwahid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Prasetyo rent richting de bal. Nurwahid rent richting de bal. Prasetyo rent richting de bal. Nurwahid is nu in balbezit. Nurwahid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saptono met een harde bal richting middenveld. Prasetyo kopt de bal weg. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brandan FC 58%, Sei Bingai FC. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brandan FC - Sei Bingai FC. 1:1