Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gilang TheMysterius
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Rumaseb probeert de bal met de borst te controleren. Lubis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanafi. Hanafi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hamzah is nu in balbezit. Abdillah onderschept slim de pass. Abdillah passt de bal met de wreef. Rumaseb is nu in balbezit. Rumaseb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hamzah onderschept slim de pass. Hamzah geeft de bal voor. Klungelig pakt Tanjung de bal. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hendardi geeft een lange en hoge pass. Poluakan kan de bal niet met de borst controleren. Kurniawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung rent richting de bal. Tanjung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hamzah is nu in balbezit. Abdillah onderschept slim de pass. Abdillah probeert naar een medespeler te passen. Hendardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendardi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Togubu bokst de bal weg.

36e minuut.
Tanjung bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury is nu in balbezit. Tanjung is nu in balbezit. Salisbury is nu in balbezit. Salisbury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Akbar trapt de bal weg. Abdillah kopt de bal weg. Hamzah rent richting de bal. Rumaseb verovert de bal door een tackle van achteren. Rumaseb draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Togubu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilang 45%, TheMysterius 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gilang - TheMysterius 0:0

47e minuut.
Tanjung is nu in balbezit. Tanjung passt de bal in één keer door. Munawir bereikt de bal nog maar net als eerste. Munawir haalt uit met een fantastische trap. Kurniawan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Prastowo rent richting de bal. Prastowo geeft een hoge lob. Samiung kopt de bal weg. Salisbury is nu in balbezit. Salisbury schiet op doel. Yudha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Prastowo rent richting de bal. Prastowo speelt de bal door. Samiung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Salisbury onderschept slim de pass. Salisbury probeert naar een medespeler te passen. Tanjung rent richting de bal. Tanjung schiet op doel. Yudha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rumaseb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukito bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rumaseb. Rumaseb krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Poluakan verovert de bal door een tackle van achteren. Salisbury rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poluakan. Poluakan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Hamzah rent richting de bal. Hamzah speelt de bal door. Salisbury is nu in balbezit. Salisbury draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hamzah de bal onder controle te krijgen. Yudha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Salisbury speelt de bal door. Tanjung rent richting de bal. Lubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung verovert de bal door een tackle van achteren. Tanjung haalt uit met een fantastische trap. Yudha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilang 69%, TheMysterius 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gilang - TheMysterius 0:0