Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arpen fc Gondang FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Lumbuun rent richting de bal. Suhardiman verovert de bal door een tackle van achteren. Suhardiman speelt de bal door. Hamid geeft een lange en hoge pass. Ambara maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Subagio met de inworp. Suhardiman is nu in balbezit. Lumbuun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lumbuun krijgt een gele kaart. Suhardiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Suhardiman neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hasan probeert naar een medespeler te passen. Pamungkas kopt de bal weg. Klungelig pakt Suhardiman de bal. Ambara is nu in balbezit. Ambara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arpen fc - Gondang FC 1:0

29e minuut.
Abidin geeft de bal voor. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman passt de bal zonder na te denken. Ambara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arpen fc 47%, Gondang FC 53%.
arpen fc - Gondang FC 1:0

46e minuut.
Herlianto rent richting de bal. Suhardiman probeert naar een medespeler te passen. Soetrisno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambara onderschept slim de pass. Ambara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Darma probeert naar een medespeler te passen. Subagio kopt de bal weg. Ambara rent richting de bal. Suhardiman rent richting de bal. Suhardiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ambara passt de bal zonder na te denken. Suhardiman is nu in balbezit. Prastowo verovert de bal door een tackle van achteren. Ambara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arpen fc 49%, Gondang FC 51%.
arpen fc - Gondang FC 1:0