Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arpen fc TheMysterius
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten adequate
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Darma met een harde bal richting middenveld. Hamzah kopt de bal weg. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Darmawanto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurniawan met een snelle inworp. Salisbury is nu in balbezit. Salisbury geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Saleh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munawir met de inworp. Salisbury rent richting de bal. Salisbury draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambara bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Soetrisno met de inworp. Suhardiman geeft een hoge lob. Ambara heeft problemen om de bal te vangen. Ambara draait met de bal, schiet en ... Togubu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arpen fc - TheMysterius 1:0

29e minuut.
Munawir probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salisbury is nu in balbezit. Salisbury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury onderschept slim de pass. Salisbury met een sublieme pass. Ambara rent richting de bal. Ambara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arpen fc 60%, TheMysterius 40%.
arpen fc - TheMysterius 1:0

59e minuut.
Kurniawan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kusuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kurniawan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kurniawan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kusuma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Darmawanto met een snel genomen vrije trap. Soetrisno rent richting de bal. Soetrisno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rahman met een snelle inworp. Zamzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman is nu in balbezit. Ambara rent richting de bal. Ambara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arpen fc 57%, TheMysterius 43%.
arpen fc - TheMysterius 1:0