Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
816 8055 Gondang FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Dayat is nu in balbezit. Dayat passt de bal in één keer door. Triyatna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardiansyah is nu in balbezit. Ardiansyah draait met de bal, schiet en ... Hasan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Sudarsono onderschept slim de pass. Mukhlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhlis probeert naar een medespeler te passen. Ardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardiansyah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Soetrisno de bal onder controle te krijgen. Ardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
816 8055 - Gondang FC 1:0

33e minuut.
Soetrisno geeft de bal voor. Mukhlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oetama verovert de bal door een tackle van achteren. Wisudo is nu in balbezit. Wisudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ardiansyah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hermawan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 816 8055 50%, Gondang FC 50%.
816 8055 - Gondang FC 1:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sumarjono met de inworp. Wisudo is nu in balbezit. Wisudo geeft de bal voor. Sandria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Prastowo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yani met een snelle inworp. Ismanto rent richting de bal. Ismanto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Prastowo geeft de bal voor. Inworp. Ismanto met de inworp. Hermawan is nu in balbezit. Hermawan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ismanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarjono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ismanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Triyatna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hermawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermawan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
816 8055 - Gondang FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 816 8055 43%, Gondang FC 57%.
816 8055 - Gondang FC 2:0