Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gilang KENDOR.FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


21e minuut.
Perdana geeft een hoge lob. Amin kopt de bal weg. Pamungkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattinasarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattinasarani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gilang - KENDOR.FC 0:1

45e minuut.
Suhaeri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jalil met een snelle inworp. Lubis rent richting de bal. Lubis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gilang - KENDOR.FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilang 50%, KENDOR.FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gilang - KENDOR.FC 1:1

48e minuut.
Perdana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lubis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yudha met een sublieme pass. Pattinasarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattinasarani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pattinasarani rent richting de bal. Pamungkas rent richting de bal. Abdillah verovert de bal door een tackle van achteren. Pattinasarani verovert de bal door een tackle van achteren. Pattinasarani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jalil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubis draait met de bal, schiet en ... Hendardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hendardi verovert de bal door een tackle van achteren. Hendardi geeft de bal voor. Rumaseb is nu in balbezit. Rumaseb draait met de bal, schiet en ... Watulingas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Watulingas met een harde bal richting middenveld. Abdillah kopt de bal weg. Rumaseb bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumaseb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Poluakan verovert de bal door een tackle van achteren. Poluakan met een sublieme pass. Jalil speelt de bal door. Rumaseb is nu in balbezit. Rumaseb haalt uit met een fantastische trap. Febiana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilang 47%, KENDOR.FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gilang - KENDOR.FC 1:1