Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arpen fc Brandan FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Manewar probeert naar een medespeler te passen. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman maakt een afschuwelijke overtreding. Suhardiman krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Darmawanto is nu in balbezit. Rifai verovert de bal door een tackle van achteren. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto schiet op doel. Darma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arpen fc - Brandan FC 0:1

23e minuut.
Subekti is nu in balbezit. Subekti passt de bal in één keer door. Manewar heeft problemen om de bal te vangen. Ambara rent richting de bal. Ambara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Latuperisa trapt de bal weg. Manewar kopt de bal weg. Darmawanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Suprana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suprana probeert naar een medespeler te passen. Fitriansyah is nu in balbezit. Tanoto verovert de bal door een tackle van achteren. Tanoto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arpen fc 61%, Brandan FC 39%.
arpen fc - Brandan FC 0:1

57e minuut.
Harmanto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soetrisno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
arpen fc - Brandan FC 1:1

67e minuut.
Rifai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifai passt de bal zonder na te denken. Latuperisa rent richting de bal. Tanoto verovert de bal door een tackle van achteren. Tanoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Darmawanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rifai rent richting de bal. Rifai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tanoto de bal. Tanoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Suryaman is nu in balbezit. Suryaman geeft een hoge lob. Manewar is nu in balbezit. Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Manewar geeft een lange en hoge pass. Abidin bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Darma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suhardiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manewar is nu in balbezit. Manewar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arpen fc 38%, Brandan FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arpen fc - Brandan FC 1:1