Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sei Bingai FC. Gondang FC
LILO Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
tragic Verdedigen poor


3e minuut.
Herlianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurwahid verovert de bal door een tackle van achteren. Dayat maakt een afschuwelijke overtreding. Dayat krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Yakob verovert de bal door een tackle van achteren. Yakob geeft de bal voor. Inworp. Roekito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prasetyo met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Soetrisno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manukai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priatna rent richting de bal. Priatna geeft een lange en hoge pass. Hasan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nurwahid is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Prasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasetyo geeft de bal voor. Klungelig pakt Prastowo de bal. Priatna is nu in balbezit. Priatna geeft een hoge lob. Hasan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sei Bingai FC. 40%, Gondang FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sei Bingai FC. - Gondang FC 0:0

48e minuut.
Daar is Nurwahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dayat onderschept slim de pass. Dayat speelt de bal door. Zulfadly rent richting de bal. Zulfadly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Priatna geeft een hoge lob. Prasetyo kopt de bal weg. Yakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurwahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurwahid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Prastowo is nu in balbezit. Prasetyo met een sublieme pass. Soetrisno rent richting de bal. Nurwahid verovert de bal door een tackle van achteren. Nurwahid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sei Bingai FC. 44%, Gondang FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sei Bingai FC. - Gondang FC 0:0