Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheMysterius Brandan FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rifai met een sublieme pass. Manewar is nu in balbezit. Manewar passt de bal met de wreef. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto draait met de bal, schiet en ... Togubu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanafi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMysterius - Brandan FC 0:1

8e minuut.
Salisbury is nu in balbezit. Salisbury passt de bal in één keer door. Tanjung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung haalt uit met een fantastische trap. Supratno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TheMysterius - Brandan FC 1:1

9e minuut.
Suryaman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adang komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Adang met de inworp. Subekti rent richting de bal. Subekti met een sublieme pass. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheMysterius - Brandan FC 1:2

41e minuut.
Manewar rent richting de bal. Prastowo verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti begaat een overtreding. Subekti krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Prastowo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prastowo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Supratno speelt de bal door. Suprana speelt de bal door. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMysterius 45%, Brandan FC 55%.
TheMysterius - Brandan FC 1:2

51e minuut.
Hanafi geeft een hoge lob. Tanjung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung passt de bal zonder na te denken. Salisbury is nu in balbezit. Salisbury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Salisbury passt de bal met de wreef. Tanjung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung schiet op doel. Kurniawan is nu in balbezit. Kurniawan draait met de bal, schiet en ... Supratno bokst de bal weg. Harmanto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Panjaitan geeft een hoge lob. Lukito rent richting de bal. Suprana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suprana krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Prastowo met een sublieme pass. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury passt de bal zonder na te denken. Tanjung rent richting de bal. Tanjung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Subekti is nu in balbezit. Manewar rent richting de bal. Manewar probeert naar een medespeler te passen. Rifai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMysterius 52%, Brandan FC 48%.
TheMysterius - Brandan FC 1:2