Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brandan FC TheMysterius
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Subekti is nu in balbezit. Subekti geeft de bal voor. Daar is Lukito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suprana is nu in balbezit. Suprana passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Subekti rent richting de bal. Subekti geeft de bal voor. Akbar kopt de bal weg. Rifai is nu in balbezit. Rifai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury geeft de bal voor. Munawir rent richting de bal. Munawir geeft een hoge lob. Harmanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kurniawan neemt de hoekschop. Hamzah kopt de bal weg. Hutagaol heeft problemen om de bal te vangen. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury haalt uit met een fantastische trap. Supratno bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Manewar passt de bal met de wreef. Subekti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamzah. Hamzah krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Hamzah met een sublieme pass. Hutagaol rent richting de bal. Salisbury rent richting de bal. Salisbury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brandan FC - TheMysterius 0:1

23e minuut.
Manewar rent richting de bal. Prastowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manewar onderschept slim de pass. Salisbury onderschept slim de pass. Salisbury draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Salisbury is nu in balbezit. Manewar begaat een overtreding. Salisbury raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Salisbury neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Supratno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brandan FC - TheMysterius 0:2

35e minuut.
Panjaitan onderschept slim de pass. Panjaitan geeft een lange en hoge pass. Salisbury met een sublieme pass. Hutagaol bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagaol haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brandan FC - TheMysterius 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brandan FC 57%, TheMysterius 43%.
Brandan FC - TheMysterius 0:3

49e minuut.
Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury verovert de bal door een tackle van achteren. Salisbury probeert naar een medespeler te passen. Hutagaol bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagaol haalt uit met een fantastische trap. Supratno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brandan FC - TheMysterius 0:4

55e minuut.
Manewar speelt de bal door. Subekti is nu in balbezit. Subekti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Suprana de bal. Suprana geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Salisbury passt de bal in één keer door. Hanafi is nu in balbezit. Tanoto verovert de bal door een tackle van achteren. Tanoto schiet op doel. Togubu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brandan FC - TheMysterius 1:4

64e minuut.
Rahman passt de bal in één keer door. Prastowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury draait met de bal, schiet en ... Zulfadly probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Salisbury rent richting de bal. Salisbury passt de bal in één keer door. Subekti rent richting de bal. Hutagaol rent richting de bal. Hutagaol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brandan FC - TheMysterius 1:5

81e minuut.
Suprana is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suprana met een snelle inworp. Rifai is nu in balbezit. Rifai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Munawir de bal. Munawir probeert naar een medespeler te passen. Manewar probeert naar een medespeler te passen. Salisbury heeft problemen om de bal te vangen. Salisbury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Salisbury is nu in balbezit. Hutagaol is nu in balbezit. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagaol is nu in balbezit. Hutagaol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brandan FC 54%, TheMysterius 46%.
Brandan FC - TheMysterius 1:5