Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
816 8055 gilang
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzah passt de bal met de wreef. Muladi is nu in balbezit. Ardiansyah is nu in balbezit. Ardiansyah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Taufiq probeert naar een medespeler te passen. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardiansyah is nu in balbezit. Ardiansyah schiet op doel. Yudha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Abdillah passt de bal met de wreef. Lubis is nu in balbezit. Triyatna rent richting de bal. Lubis onderschept slim de pass. Lubis draait met de bal, schiet en ... Sandria bokst de bal weg.

16e minuut.
Mukhlis verovert de bal door een tackle van achteren. Mukhlis speelt de bal door. Rumaseb bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumaseb schiet op doel. Sardy heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardiansyah speelt de bal door. Lubis rent richting de bal. Muladi onderschept slim de pass. Muladi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Triyatna verovert de bal door een tackle van achteren. Triyatna met een sublieme pass. Muladi is nu in balbezit. Muladi draait met de bal, schiet en ... Yudha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
816 8055 - gilang 1:0

36e minuut.
Poluakan rent richting de bal. Suroso verovert de bal door een tackle van achteren. Suroso geeft de bal voor. Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muladi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 816 8055 53%, gilang 47%.
816 8055 - gilang 1:0

70e minuut.
Suroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Suroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suroso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ardiansyah kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yudha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Widiarto is nu in balbezit. Ismanto rent richting de bal. Widiarto onderschept slim de pass. Ardiansyah verovert de bal door een tackle van achteren. Ardiansyah haalt uit met een fantastische trap. Yudha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 816 8055 39%, gilang 61%.
816 8055 - gilang 1:0