Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sei Bingai FC. arpen fc
LILO Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
tragic Verdedigen hopeless


27e minuut.
Abidin geeft een lange en hoge pass. Nurwahid kopt de bal weg. Prasetyo heeft problemen om de bal te vangen. Nurwahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurwahid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sei Bingai FC. - arpen fc 1:0

29e minuut.
Kochanowski met een sublieme pass. Nurwahid is nu in balbezit. Darmawanto rent richting de bal. Nurwahid onderschept slim de pass. Nurwahid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sei Bingai FC. - arpen fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sei Bingai FC. 43%, arpen fc 57%.
Sei Bingai FC. - arpen fc 2:0

55e minuut.
Roekito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abidin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prasetyo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Prasetyo neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Prasetyo is nu in balbezit. Prasetyo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Darmawanto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roekito komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Nurwahid passt de bal zonder na te denken. Kusuma rent richting de bal. Hakim begaat een overtreding. Hakim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sei Bingai FC. 41%, arpen fc 59%.
Sei Bingai FC. - arpen fc 2:0